Лукас Лейва беше принуден да прекрати кариерата си на 36-годишна възраст,

...
Лукас Лейва беше принуден да прекрати кариерата си на 36-годишна възраст,
Коментари Харесай

Бивш футболист на Ливърпул прекрати кариерата си поради сърдечни проблеми

Лукас Лейва беше заставен да приключи кариерата си на 36-годишна възраст, заради сърдечно заболяване. Бившият футболист на Ливърпул беше изтеглен от предсезонната подготовка с Гремио през декември, откакто рутинни прегледи разкриха вероятен проблем. Халфът се появи на конференция и беше очевидно прочувствен, когато удостовери, че е бил заставен да се пенсионира прибързано.

" Първо бих желал да благодаря на Гремио за цялата поддръжка през тези три месеца. Днес разгласявам пенсионирането си. Беше сложен интервал, мисля, че това е първият път, когато плаках за това. Но мога единствено да ви благодаря. Приключвам там, където бих желал, а не както бих желал. Но съм сигурен, че ще стартира нов цикъл. Имах огромна вяра, че това може да бъде обърнато, само че не беше по този начин. Здравето ми е преди всичко ", показа Лейва.

Лукас Лейва също разгласява прочувствено прощаване с почитателите в една от обществените мрежи, където приказва за гордостта си да играе за Гремио, Ливърпул и Лацио, както и за националния тим на Бразилия. Полузащитникът завоюва Купата на Лигата и Купата на Италия по време на престоя си в Европа и има 24 победи с тима на " селесао ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР